Fiscal imbalance and fiscal risks management on the regional level - Dvořáková, Petra
Zhodnotenie súčasného využitia nástrojov fiškálnej politiky v regiónoch Českej republiky. Fiškálna nerovnováha a riadenie fiškálnych rizík na regionálnej úrovni. Problematika zadĺženosti regiónov v Česku a aktívne riadenie dlhu.