Existencia podstatných dokumentov pre riadenie ľudských zdrojov v organizáciách pôsobiacich na Slovensku - Stachová, Katarína
Podmienky vytvorenia koncepčnej práce v organizáciách v oblasti RĽZ (riadenie ľudských zdrojov). Analyzovanie existencie, respektíve absencie jednotlivých dokumentov personálnej stratégie v organizáciách pôsobiacich na Slovensku.