Inovácie a inovatívna kultúra, alebo ako prežiť - Stacho, Zdenko
Hospodárska stratégia nazvaná "Európa 2020", ktorej deklarovaným cieľom je vymaniť sa z krízy a pripraviť hospodárstvo Európskej únie na nasledujúce desaťročie. Tvorba inovatívnej kultúry a jej udržiavanie. Prieskum v 340 organizáciách uskutočnení v roku 2011 na Slovensku.