Program pre budúcnosť alebo zdrap papiera? - Žitňanský, Eduard
Príprava nadchádzajúcich parlamentných volieb na Slovensku. Vidina znovuzvolenia - najsilnejší motív pre všetky politické strany. Informácie z volebných programov knadidujúcich strán: SNS, KDH, Smer-SD, Most - Híd, SAS, SDKÚ-DS, Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti, 99 percent.