Hodnotenie diverzity krajiny vybranými účelovými vlastnosťami - Hrnčiarová, Tatiana
Účelové vlastnosti krajiny. Diverzity krajinných štruktúr. Abiotická diverzita krajiny - pestrosť prírodných podmienok krajiny. Hodnotenie diverzity antropogénnych prvkov krajiny.