Vývoj ziskovosti slovenského bankového sektora v čase finančnej krízy po súčasnosť - Klimiková, Mária
Vývoj bankového sektora v Slovenskej republike v rokoch 2007-2011. Vplyv finančnej krízy a prípravy zavedenia eura v r. 2008 na slovenský bankový sektor. Vývoj ziskovosti v bankovom sektore. Zmena finančnej krízy na dlhovú v r. 2009. Postupné zmierňovanie vplyvov globálnej krízy a postupné oživovanie ekonomiky v r. 2010. Analýza ziskovosti Všeobecnej úverovej banky, a. s. a Tatra banky, a. s. v rokoch 2009-2011.