New trends in trade finance - Jančíková, Eva, 1960-
Obchodné financovanie a finančná kríza. Programy na podporu obchodu a obchodného financovania. Zmena správania exportérov. Dopad zmien Bazilejských princípov na obchodné financovanie. Platobné podmienky v jednotlivých regiónoch sveta. Inovácie v oblasti realizácie obchodného financovania. Swift - medzinárodná elektronická komunikácia bánk. Multibanková platforma na transakcie obchodného financovania. Trade service utility (TSU).