Měnová politika jako nástroj k řešení finančních bublin na trzích aktiv - Samohýl, Martin
Verejné financie a dlh verejnej správy v podmienkach Slovenskej republiky. Kľúčové faktory, ktoré robia z verejných financií a ich konsolidácie jednu z ústredných tém ekonomickej a hospodársko-politickej teórie a praxe. Stav a vývoj verejných financií na Slovensku.