Zabezpečte dieťa peniazmi. A schopnosťou použiť ich - Jurinová, Martina
Možnosti sporenia pre deti. Aké produkty sú na trhu a čo treba od týchto produktov očakávať. Poistky, stavebné sporenie a sporenie v podielových fondoch. Tipy ako šetriť pre deti. Naučte deti narábať s peniazmi.