Bariéry inovácií v malých a stredných podnikoch - Ferencz, Vojtech
MSP na celom svete sú chrbticou ekonomiky a hlavným zamestnávateľom. Sú významné aj z hľadiska tvorby a aplikácie inovácií. Politika podpory inovácií sa preto sústreďuje na MSP. Vznik a uplatnenie inovácií v MSP je spojené s radom prekážok, bariér a rizík. MSP majú podstatne menšie finančné a znalostné zdroje ako veľké firmy a na inovácie využívajú výhody svojej flexibility.