Majetková a finanční situace vybraných zemědělských podniků v Slovenské republice - Gallová, Zuzana
Hodnotenie majetkovej a finančnej situácie vybraných podnikov poľnohospodárskej prvovýroby z Nitrianskeho a Prešovského okresu za obdobie rokov 2005 až 2009. Analýza majetkovej a finančnej situácie.