Rapid prototyping technologie jako nástroj pro zvýšení konkurenceschopnosti průmyslových podniků na Slovensku - Videnová, Veronika
Technológia Rapid Prototyping v rôzných oblastiach priemyslu, výhody a nevýhody. Nenahraditeľný majetok, ktorý môže byť rozhodujúci pri nachádzaní chýb v systéme. Rapid Prototyping a jeho využitie v automobilovom priemysle, letectve, zdravotníctve a spotrebnej priemyselnej výrobe.