European integration at a crossroads - Inotai, András
Základné výzvy a dilemy, ktorým čelí Európska únia v súčasnosti. Kríza eura: počiatočné nedostatky, inštitučné chyby a vplyvy globálnej krízy. Alternatívy manažovania krízy v eurozóne. Vonkajšie vplyvy a európska zodpovednosť, záväzky.