Proces zmeny v podmienkach podnikového riadenia - Tomčíková, Monika
Príčiny zmien v organizáciaách a sily, ktoré tento proces spôsobujú. Technický pokrok, globalizácia, nová ekonómia a zmeny, ktoré prinesú ľudstvu väčšie možnosti využívania ľudských a prírodných zdrojov. Prispôsobovanie sa podniku na nové myslenie, procesy, operácie, postupy, modely.