Riečne informačné služby a ich význam v intermodálnych logistických reťazcoch - Jurkovič, Martin
Rising je projekt spolufinancovaný Európskou komisiou v rámci 7. rámcového programu pre výskum a technologický rozvoj. Globálnym cieľom Risingu je identifikovať a integrovať informačné služby, podporiť ich ďalší rozvoj (ako sú napr. riečne informačné služby (RIS)) s cieľom účinne podporiť vnútrozemskú vodnú dopravu (VVD) a logistické operácie.