Klasifikácia RFID aplikácii - Janák, Erik
Klasifikácie RFID aplikácií a referenčný model RFID, ktorý kategorizuje RFID aplikácie do ôsmich oblastí. Jednotlivé aplikačné oblasti a podkategórie z ktorých pozostávajú. Analýza súčasného stavu využívania technológie RFID na Slovensku.