Sociálny fond - Tomiová, Sandra
Sociálny fond je fondom zamestnávateľa určeným pre jeho zamestnancov. Tvorba sociálneho fondu, využitie sociálneho fondu. Zdaňovanie plnení zo sociálneho fondu. Sociálny fond a zákon.