Sociálne a ekonomické podmienky života študentov vysokých škôl v Európe - Šulanová, Mária
Výsledky štvrtého cyku medzinárodného projektu EUROSTUDENT zameraného na skúmanie sociálnej dimenzie života študentov vysokých škôl jednotlivých štátov Európy.