Testovanie osobnosti a inteligencie v práci - Lisá, Elena
Testovanie osobnosti a inteligencie v pracovnom kontexte. Kritika a riziká prediktívnej validity. Vhodnosť posudzovania osobnosti a inteligencie v práci. Osobnosť a inteligencia v práci - dva svety? Potreba integrácie osobnosti a inteligencie. Sebapoznanie a dlhodobý potenciál.