Společensko-ekonomické změny v postavení ženy ve 20. století - Hubinková, Zuzana
Začiatky aktívneho zapojenia žien na trhu práce - emancipácia a feministické hnutie. Ženy v pracovnom procese v súčasnosti. Zmeny v rodinných vzorcoch. Žena ako komerčný symbol krásy.