Rýchlejší trh chce zmenu správy fondov - Škriniar, Pavel, 1979-
Rozhovor s Martinom Ďuriančíkom, členom predstavenstva Tatra Asset Management, o prispôsobovaní investičnej stratégie a meniacim sa trhom.