Poštové tajomstvá Maria Hoffmanna - Beer, Gabriel
Poštová banka získala kontrolu nad najväčším konkurentom Slovenskej pošty v oblasti hromadných zásielok pre veľké firmy. Medziročné porovnanie výnosov Slovenskej pošty. Zisky na ústupe.