Towards EU 2020 from Slovak perspective of view - Dubovická, Lenka
Európa 2020, stratégia rastu pre prichádzajúcu dekádu. Priority rastu. Článok sa zameriava na sedem vlajkových ľodí Agendy Európa 2020 - digitálna Európa, inovatívna Európa, mladí v pohybe, efektívne zdroje Európy, priemyselná politika, nová zručnosti a zamestnania, európska platforma proti chudobe a sociálnej exklúzii.