Ciele a úlohy suverénnych fondov blahobytu - Bačišin, Vladimír
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Formy investícií suverénnych fondov na domácom a globálnom trhu. Poradie najväčších suverénnych fondov. Vybrané suverénne fondy a skladba ich portfólia.