Zlato – komodita 21. storočia - Vravec, Ján
Zlato a jeho vlastnosti. Historický vývoj menových systémov a zlata. Zlaté rezervy jednotlivých štátov sveta. Ponuka a dopyt po zlate. Významné problémy menových systémov a svetových mien. Zlato ako investičná príležitosť.