Local energetics and energy potential in municipality of Košice - Andrejovský, Pavol, 1975-
Potreba riešenia lokálnej energetiky na území východného Slovenska. Možností využitia energetického potenciálu Košického samosprávneho kraja v súlade s energetickou politikou. Prezentácia výsledkov prieskumu potrieb vzdelávania v oblasti obnoviteľných zdrojov energie (OZE) v súlade s výsledkami spolupráce s partnermi projektu.