How to implement integrated management system in the starting company - Turisová, Renáta
Implementácia integrovaných manažérskych systémov v podnikoch, ktoré sa stali súčasťou nejakej korporácie so zavedeným manažérskym systémom, resp. takáto korporácia sa stala jej strategickým partnerom. Náčrt jedeného z možných spôsobov ako je možné integrovať takéto manažérske systémy.