Rizika prognózy tržeb na základě historických dat a jejich důsledky pro vypočtenou hodnotu podniku - Karas, Michal
Teoretické východiská určovania hodnoty podniku. Prístupy k stanoveniu tržieb podniku. Ilustračný príklad.