Velké ragby podle zpřísněných pravidel - Chuchvalcová, Jana
Rozhovor s Alešem Michlem, investičným stratégom Raiffeisenbank, o dlhovej kríze, investičných nástrojoch, bankovom sektore a rozložení síl na akciových trhoch.