Trendy v procesním řízení - Kocan, Marek
Evolučné zmeny v procesnom riadení. Sociálne siete a ich využitie v procesnom riadení. Integrácia systémov podporujúcich procesné riadenie a systémov Business Intelligence. Využívanie mobilných technológií. Rastúci ľudský vplyv na procesné riadenie. Prepojenie medzi obchodom a informačnými a komunikačnými technológiami. Hlavný zmysel procesného riadenia.