Dřevo, oheň a kultivace - Lucký, Jozef
Profesionálny život manažéra a zvládanie pracovnej záťaže. Výber uchádzačov na post manažéra v ázijských krajinách na základe systému piatich prvkov. Podmienka celkového prístupu k životu. Manažérsky plán vlastného života. Cesta k radosti. Spánok a správny spôsob stravovania.