Bankovnictví a trestní odpovědnost právnických osob - Vidrna, Jan
Nová právna úprava v podmienkach Českej republiky o trestnej zodpovednosti právnických osôb. Účinnosť zákona č. 418/2011 Sb., s platnosťou od 1. januára 2012. Vyvodenie trestno právnej zodpovednosti právnických osôb v ČR.