Stavba diaľnice je beh na dlhé trate - Zervan, Miroslav
S Ing. Jánom Kotuľom, predsedom predstavenstva a generálnym riaditeľom Národnej diaľničnej spoločnosti, a. s., v rozhovore o realizácii a efektívnej výstavbe ciest.