Osobná železničná doprava nastúpila cestu obnovy farbami zmeny sú červená a biela - Buzinkay, Alexander
Projekt obnovy parku koľajových vozidiel, ktorý je financovaný z eurofondov cez Operačný program Doprava. Moderné vlaky v európskom štandarde. Nové technológie ústretové voči imobilným občanom. Bezpečnosť osobnej prepravy.