Dlhopisy - Lepieš, Matej, 1986-
Dlhopisy tak, ako ich upravuje slovenská právna úprava. Definície základných pojmov. Druhy dlhopisov podľa formy, emitenta, podoby a kupónu. Náležitosti, ktoré musi pri emisii dlhopis obsahovať. Emisné podmienky pre vydanie dlhopisu. Hypotekárny záložný list. Komunálne obligácie. Zamestnanecké obligácie.