Ekologické hodnotenie výrobkov a obalov - Kačeňák, Igor
Objasnenie významu a podstata parametra, ktorý je základným kameňom ekologického hodnotenia výrobkov a obalov zvlášť a charakteristika významných faktorov, ktoré vo všeobecnosti ovplyvňujú jeho hodnotu.