Megjegyzések az identitás kérdésköréhez napjaink Európájában - Liďák, Ján
Otázky národnej identity v multikultúrnej Európe. Migrácia a národná identita. Migrácia z tretích krajín. Migrácia moslimského obyvateľstva a šírenie islamu. Integrácia prisťahovalcov.