[Marketing miest a obcí] - Filo, Peter
Recenzia na monografiu, ktorej cieľom je vymedzenie podstaty marketingu miest a obcí, metodologický prehľad marketingových aktivít a nástrojov slúžiacich na zefektívnenie činnosti orgánov samosprávy vo vzťahu k jednotlivým trhovým subjektom.