[Ochrana spotrebiteľa] - Miklošík, Andrej
Recenzia na monografiu, ktorá sa venuje otázkam spotrebiteľskej politiky, právnemu rámcu ochrany spotrebiteľov, základným spotrebiteľským právam a oblasti spotrebiteľskej politiky v SR a EÚ.