Problematika vyučovania ruštiny ako druhého cudzieho jazyka - Kokošková, Silvia
Základná filozofia súčasných reforiem v oblasti jazykovej politiky smeruje k tomu, aby sa dosiahli komunikačné kompetencie minimálne v dvoch cudzích jazykoch. Najzávažnejšie metodické problémy výučby. Nedostatočná automatizácia a proceduralizácia. Cieľ vyučovania 2. cudzieho jazyka.