Firemní kulturu sice nelze nařídit, ale lze ji postupně měnit - Šlapalová Čempelová, Zuzana
Firemná kultúra a vplyv vonkajších a vnútorných faktorov. Silná firemná kultúra - výhoda či nevýhoda. Rôzne národy a kultúry verzus jedna firemná kultúra. Zmena firemnej kultúry je dlhodobý proces.