Jak motivovat obchodníky - Čuba, Martin
Profesia obchodník na trhu práce. Obchodník svojím vystupovaním reprezentuje prácu celej firmy. Bezprostredne komunikuje so zákazníkmi a aktívne ovplyvňuje ich obchodné rozhodovanie. Motivácia obchodníkov - hmotné a nehmotné stimuly.