Mentalita pracovnej sily a jej vymedzenie využitím metódy mentálnych máp - Hameršmidová, Lenka
Prejavy a vplyvy spôsobujúce rozdiely v mentalite pracovnej sily. Definovanie pojmu mentalita pracovnej sily. Predmet prieskumu - mentalita pracovnej sily z pohľadu laickej verejnosti. Výsledky prieskumu.