Forenzný audit – nástroj odhaľujúci podvody v podniku! - Sobeková Majková, Monika
Forenzný audit ako hĺbková kontrola, ktorá má za cieľ zozbierať a následne analyzovať informácie s cieľom preverenia podozrenia z trestnej činnosti. "Kreatívne korekcie" účtovných závierok. Postup pri vyšetrovaní.