Pravidlá úspešného vyjednávania - Vravec, Ján
Vyjadnávanie ako významná zručnosť pri obchodných rokovaniach, komunikácii s bankami a inými inštitúciami. Tri základné fázy vyjadnávania. Základné vyjednávacie stratégie: stratégia win-win, stratégia lose-lose, stratégia win-lose. Rôzne taktiky, postupy a manévre, ktoré sa pri vyjednávaní používajú.