Internet vecí - Šebej, Peter
Spojenie internetu údajov a "internetu osôb, živočíchov a vecí". Transpondéry Radio-frequency identification (RFID) ako efektívny sprievodca vecí, ktorý spoľahlivo nahrádza súčasné používané identifikačné prvky.