Manažment výroby a manažérsky informačný systém - Malcher, Viliam
Manažérstvo informačného systému ako dôležitá časť podniku, ktorá riadi podnik s cieľom zhodnotenia vstupov do výroby a dosiahnutia ziskov pri trvalom rozvoji podniku. Informačný systém a technologická základňa.