Ako zachrániť knihy v ére tabletov - Jurinová, Martina
Rozhovor s riaditeľom najväčšieho slovenského vvydavateľstva Ikar. Ako zmenia knižný obchod tablety a internet. Existencia portálov s pirátskymi knihami. Ibux. sk - portál na e-knihy. Tlačené médiá a ako sa vyrovnať s internetom. Nelegálne sťahovanie. Vydavateľstvo Ikar ako jednotka na slovenskom trhu. Ako dosahuje rast.