Agro-food exports variety from the Central and Eastern European countries - Bojnec, Štefan
Analýza rozmanitosti vývozu agro-potravín z dvanástich krajín strednej a východnej Európy (Central and Eastern European countries - CEECs) do Európskej únie v rokoch 1995-2007. Materiál a metódy. Empirické výsledky. Základný dynamický panelový model.