E-marketing a aplikácia nástrojov e-marketingu v marketingových a reklamných kampaniach - Olexová, Romana, 1987-
E-marketing, jeho nástroje a základná štruktúra nákladov spojených s e-marketingom. S uvedením aktuálnych príkladov zo slovenskej praxe je zámerom príspevku poukázať na čoraz širšie zapojenie prvkov e-marketingu v marketingových kampaniach a v konkurenčnom boji, najmä v prípade služieb, a jeho narastajúci význam pre úspešné presadenie sa na trhu.